Training en Advies

Heel veel bedrijven of instellingen zijn al present op internet of online. Het kan zijn dat hun inzet niet de beoogde resultaten levert. In zulke situaties kunnen wij eenmalig of om de zoveelste tijd een website training en advies uitbrengen, waarbij we uw website grondig evalueren en onze voorstellen aan u rapporteren.

Het kan ook voorkomen dat voor er een begin wordt gemaakt met het opzetten van een website en promotie activiteiten advies en ondersteuning wordt gevraagd. Vooraf op de hoogte zijn van uw mogelijkheden kan heel wat onnodige kosten besparen en uw inzet  op lange termijn in goede banen leiden.

Cursussen

Wij bieden ook cursussen in de vorm van workshops. Deze workshops kunnen voor u zelf als website eigenaar of uw personeel veel bijdragen bij het onderhoud van uw website. Het onder knie krijgen van belangrijke onderdelen van zoekmachine promotie aan de hand van praktische voorbeelden kan u helpen een structuur te geven in uw online activiteiten. Dat het personeel werkzaam in verschillende afdelingen van uw bedrijf of instelling op de hoogte is van wat er allemaal meespeelt op internet, kan ook een ondersteuning bieden aan het afstemmen van activiteiten van diverse afdelingen binnen uw bedrijf.

Gratis adviesgesprek

Wilt u meer informatie over website advies, training en ondersteuning of website onderhoud of heeft u vragen, neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie:

  • evaluatie van uw website
  • evaluatie van uw online activiteiten en doelstellingen