Website Onderhoud

WebSol biedt meer dan zoekmachine optimalisatie en online marketing. Indien u alleen een tijdelijke website onderhoud nodig heeft of een website advies voor online activiteiten van uw bedrijf; of u wilt in een bepaalde marktsegment opereren en vooraf de trends verkennen, wij kunnen u helpen bij het bepalen en verifiëren van uw online doelstellingen.

Laat ons uw website periodiek onderhouden voor een vaste en aantrekkelijke tarief!

Waarom heeft mijn website onderhoud nodig?

Net als uw persoonlijke computer heeft uw website ook van tijd tot tijd een onderhoud nodig. Updaten en opschonen zijn de eerste en noodzakelijke stappen die uitgevoerd moeten worden, maar er moet veel meer gebeuren.

Tegenwoordig zijn heel veel websites gebouwd met behulp van CMS (Content Management Systeem) zoals WordPress (wp), Joomla, Meganto, Drupal of OpenCart systemen. Ze werken allen met geïnstalleerde plug-ins of extensies en zijn voorzien van een thema (template). Deze laatste heeft ook met regelmaat een update, een nieuwe of een verse design nodig. Daarnaast moet ook de beveiliging van de website met regelmaat gecheckt worden. Wij, WebSol.nl kunnen u helpen met de volgende diensten:

 • plug-ins / extensies updaten
 • nieuwe thema vervangen of een nieuwe maatwerk design ontwerpen
 • website naar een andere hosting bedrijf verhuizen
 • opschonen (verwijderen oude plug-ins, thema’s en andere onnodige materiaal of scripten)
 • dode links opsporen of verwijzen naar een verwante pagina (belangrijk voor zoekmachine ranking)
 • helpen met beheren
 • beveiliging problemen oplossen
 • zorgen dat je website snel laadt, TECHNISCHE SEO CHECKLISTS
 • database optimaliseren
 • huidige CMS vervangen (bijv. overstappen naar WordPress)
 • back-ups maken
 • kleine klussen, zoals fouten in de template of plug-ins oplossen

Website Advies Vooraf

Heel veel bedrijven of instellingen zijn al present op internet. Het kan zijn dat hun inzet niet de beoogde resultaten levert. In zulke situaties kunnen wij eenmalig of om de zoveelste tijd een website advies uitbrengen, waarbij we uw website grondig evalueren en onze voorstellen aan u rapporteren.

Het kan ook voorkomen dat voor er een begin wordt gemaakt met het opzetten van een website en promotie activiteiten advies en ondersteuning wordt gevraagd. Vooraf op de hoogte zijn van uw mogelijkheden kan heel wat onnodige kosten besparen en uw inzet  op lange termijn in goede banen leiden.

Website Ondersteuning

Wij bieden ook cursussen in de vorm van workshops. Deze workshops kunnen voor u zelf als website eigenaar of uw personeel veel bijdragen bij het onderhoud van uw website. Het onder knie krijgen van belangrijke onderdelen van zoekmachine promotie aan de hand van praktische voorbeelden kan u helpen een structuur te geven in uw online activiteiten. Dat het personeel werkzaam in verschillende afdelingen van uw bedrijf of instelling op de hoogte is van wat er allemaal meespeelt op internet, kan ook een ondersteuning bieden aan het afstemmen van activiteiten van diverse afdelingen binnen uw bedrijf.

Wilt u meer informatie over website advies of website onderhoud of heeft u vragen, neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie.

 

Wat biedt WebSol?

 evaluatie van uw website

 evaluatie van uw online activiteiten en doelstellingen

verkennen van marktsegmenten

website onderhouden

       √ website ondersteuning

website advies