Website Onderhoud

WebSol biedt meer dan zoekmachine optimalisatie en online marketing. Indien u alleen een tijdelijke website onderhoud  nodig heeft of een website advies voor online activiteiten van uw bedrijf; of u wilt in een bepaalde marktsegment opereren en vooraf de trends verkennen, wij kunnen u helpen bij het bepalen en verifiëren van uw online doelstellingen.

Website Advies Vooraf

Heel veel bedrijven of instellingen zijn al present op internet. Het kan zijn dat hun inzet niet de beoogde resultaten levert. In zulke situaties kunnen wij eenmalig of om de zoveelste tijd een website advies uitbrengen, waarbij we uw website grondig evalueren en onze voorstellen aan u rapporteren.

Het kan ook voorkomen dat voor er een begin wordt gemaakt met het opzetten van een website en promotie activiteiten advies en ondersteuning wordt gevraagd. Vooraf op de hoogte zijn van uw mogelijkheden kan heel wat onnodige kosten besparen en uw inzet  op lange termijn in goede banen leiden.

Website Ondersteuning

Wij bieden ook cursussen in de vorm van workshops. Deze workshops kunnen voor u zelf als website eigenaar of uw personeel veel bijdragen bij het onderhoud van uw website. Het onder knie krijgen van belangrijke onderdelen van zoekmachine promotie aan de hand van praktische voorbeelden kan u helpen een structuur te geven in uw online activiteiten. Dat het personeel werkzaam in verschillende afdelingen van uw bedrijf of instelling op de hoogte is van wat er allemaal meespeelt op internet, kan ook een ondersteuning bieden aan het afstemmen van activiteiten van diverse afdelingen binnen uw bedrijf.

Wilt u meer informatie over website advies of website onderhoud of heeft u vragen, neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie.

Wat biedt WebSol?

 evaluatie van uw website

       √ website advies 

 evaluatie van uw online activiteiten en doelstellingen

verkennen van marktsegmenten

       √ website onderhoude & ondersteuning